Gokken In De VS Na November

In de VS staan de verkiezingen voor de deur en zal er in November worden gestemd op de verschillende presidentskandidaten. O’Bama staat bekend als een pokeraar die weleens een potje pokert en hoogst waarschijnlijk de wet die online gokken voor Amerikaanse illegaal maakt ongedaan wil maken. Dit wil zeggen dat de verschillende gok ondernemingen zoals Party Gaming en UniBet deze situatie goed in de gaten houden omdat het veel omzet kan schelen. Er is natuurlijk geen garantie maar wel is het zo dat veel grote gok ondernemingen hiervoor zullen lobbieen waardoor O’Bama’s zijn campagne duidelijk zal worden gesteund. De enige manier om het precies te weten is rustig af te wachten en als eerste zien dat O’Bama wint en daarna de nieuwe gok wet wijzigt.

↶ Deel dit met vrienden

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail